Två viktiga kallelser på gång

Ett informationsmöte där alla boende, hyresgäster och medlemmar är välkomna angående bullerisolerande åtgärder. En extra stämma för alla medlemmar kommer också att hållas nu i Februari.

Läs allt i senaste numret av Myrmalmsnytt

Bullerisolerande åtgärder
Förberedelserna för åtgärder mot buller från flyget på Bromma kommer nu in i ett avgörande skede. Det är ett så stort ingrepp i vår gemensamma ekonomi och vårt boende att det är rimligt att ta beslutet på en stämma där alla får komma till tals. Nästa ordinarie stämma är först i juni. Därför kallar vi medlemmarna till en extra stämma. För att stämman ska kunna fatta ett väl genomtänkt beslut i denna fråga behöver vi i styrelsen informera er mer om hur bullerisoleringen ska gå till. Därför arrangerar vi ett informationsmöte där alla boende, hyresgäster och medlemmar är välkomna. För att mötet ska bli extra givande har vi kallat en entreprenör Jan Ericsson som vet vad som kommer att hända rent praktiskt. Dessutom kommer Olof Larde, ordförande i bostadsrättsföreningen ”Förmannen”. Vi får då tillgång till erfarenheter från hans förening som haft samma frågor att ta ställning till som vi, men som kommit lite längre i processen.

OBS! Mötet riktar sig till både medlemmar och hyresgäster!
Tid: 2014-02-12, klockan 19.00–20.00
Plats: Samlingslokalen på gaveln av nr. 3

 

Kallelse för alla medlemmar till extra stämma

Styrelsen planerar att extrastämman endast handlar om detta beslut. Ett motionsförfarande finns dock ålagt oss för alla stämmor. Har ni medlemmar ärenden som ni önskar få behandlade på denna stämma kan ni till och med 12/2 lämna in motioner till stämman. Observera att motionerna måste lämnas in skriftligt och att det ska framgå vem/vilka som står bakom motionen. Lämna dem på Styrelsens brevlåda på gaveln av nr. 13.

Tid: 2014-02-19, klockan 19.00–20.00
Plats: Lokalen på Gaveln av nr. 3