Möjlighet att engagera dig i styrelsen!

Nu har valberedningen påbörjat sitt arbete med att hitta medlemmar för styrelsen för 2023/2024.

Årstämman närmar sig med stormsteg, vilket innebär att valberedningen nu har påbörjat sitt arbete för att hitta medlemmar till BRF Myrmalmens styrelse. Vi har för närvarande vakanser i styrelsen, vilket innebär en möjlighet för dig som vill engagera dig med start sommaren 2023 (efter årstämman).

En bostadsrättsförenings styrelse ska bland annat säkerställa att fastigheten är i gott skick, koordinera med olika leverantörer och upprätthålla vår underhållsplan och budget. Styrelsen i BRF Myrmalmen har de senaste åren ansvarat bl.a. för balkongrenovering, dränering kring husen, installation av taksäkerhet, renovering av hyreslokalen, installation av portkodssystem, inbjudan till städdagar och grillfester och mycket mer - allt för att vi ska få ett bättre bostadsrättsförening.

Om du också vill engagera dig och tillsammans hjälpa oss att få ett ännu bättre boende, håll utkik i brevlådan efter information från valberedningen. Det går även bra att maila till brf.myrmalmen@gmail.com ifall du har frågor om vad det innebär att sitta i styrelsen.